Haarverzorging Specialisten

Kapilab is marktleider op het gebied van haarverzorging en haarcosmetica, gericht op het verbergen van haarverlies. We staan erom bekend dat we voortdurend op zoek zijn naar producten en nieuwe technologieën die de gezondheid van het haar voor onze klanten en hun kwaliteit van leven verbeteren. Daarnaast springen we ook in voor de kwaliteit en effectiviteit van onze producten, wat een belangrijk aspect is in al onze ontwikkelings- en productieprocessen. Dankzij het vertrouwen dat duizenden klanten over de hele wereld in Kapilab hebben geplaatst, zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende organisaties in de haarverzorgingsector wereldwijd. We bieden onze klanten hoogwaardige cosmetische oplossingen samen met ongelooflijke resultaten.
Van onze producten hebben we naast de bekende Hair Fibers ook een reeks behandelingen voor haaruitval, waaronder een stimulerende shampoo, verzorgende conditioner en haarvitamine met tal van actieve ingrediënten om haaruitval te voorkomen en haargroei te bevorderen. Ten slotte hebben we een reeks accessoires voor de Hair Fibers ontwikkeld die betere resultaten bieden, zoals een applicatie hulpstuk, een fixeerlak en de haarlijnkam. We zijn er erg trots op dat we duizenden mannen en vrouwen over de hele wereld hebben kunnen helpen met hun zelfvertrouwen terug te winnen door het oplossen van hun haarverlies problemen.

Hier staan we om bekend:

Een reeks producten van hoge kwaliteit

Wist je dit?

Het percentage van de bevolking dat lijdt aan alopecia.

Geteste en veilige producten


Het percentage mannen met alopecia.

Uitstekende service


Het percentage vrouwen met alopecia

Niet goed, geld terug garantie


Meer dan 90% van onze klanten lossen hun haarproblemen op met behulp van de Kapilab producten
Waar kan ik Kapilab kopen?

Kapilab is een internationaal bedrijf aanwezig in onder andere Europa – Verenigd Koninkrijk - China - Arabische Emiraten – Verenigde Staten. De uitbreiding in verschillende landen stelt ons in staat om de reactietijd naar klanten te verkorten, waardoor de aangeboden service wordt verbeterd, naast het handhaven van kwaliteitsnormen over de hele wereld. Als je onze producten wilt kopen, kan je dit doen bij de officiële distributeur van jouw land.

Wil je onze producten verdelen?

Als je geïnteresseerd bent in de verkoop van onze producten, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@kapilab.nl We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op met verdere informatie en om de benodigde informatie aan te vragen om je als geautoriseerde Kapilab distributeur te registreren.

Officiële distributeur

NEDERLAND EN BELGIË
www.kapilab.nl
info@kapilab.nl