Menu

Hoe het haar dikker maken als man?

Het is geen geheim dat mannen vatbaar zijn voor het verliezen van hun haar. In feite zal gemiddeld 70% van de Nederlandse mannen op oudere leeftijd aan een of andere vorm van haarverlies lijden. Kaalheid kan een grote impact hebben op je uiterlijk, waar je logischerwijs iets snel aan wil doen. Haarvezels bieden dan een uitkomst. De gekleurde fibers kunnen de hoofdhuid zichtbaar maskeren en dunner wordende of kale plekken in 30 seconden meer doen verdwijnen. Met behulp van statische elektriciteit hechten de fibers zich als lijm aan je hoofd. Ze zijn ook geweldig om je die vollere look te geven wanneer ze op korte haartjes worden aangebracht. Het lijkt alsof je veel dikkere lokken hebt dan voorheen. De zichtbare kale plekken op je hoofd zijn direct verleden tijd en je krijgt direct dikker als haar als man.

haarpoeder man effect

Eenvoudig gebruik, direct resultaat

Wil je als man het haar dikker maken? Met behulp van haarvezels maak je gemakkelijk binnen een halve minuut dunner wordende gebieden dikker. Het enige wat je hoeft te doen is wat haarpoeder met kleur op je hoofd te schudden en het lichtjes met de vingers aandrukken. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezels zich binnen 30 seconden stevig aan je eigen haar. Gebruik eventueel een borstel om je kapsel af te maken en ga van start met je dag. Door de enorm vaste hechting, is zweten, sporten of een regenbui geen enkel probleem voor de haarvezels. Dikker haar krijgen was voor mannen nog nooit zo eenvoudig en effectief!

hair fibers Kapilab

Haar dikker maken voor iedere man mogelijk

De haarvezelpoeders van Kapilab zijn gemaakt van enkel natuurlijke producten. Je kunt er zeker van zijn dat het product je hoofdhuid niet irriteert of beschadigt. Bovendien is het verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, waardoor het haar dikker maken voor iedere man mogelijk is! Kies uit zwart,bruin, blond tot grijs. Meng verschillende tinten om je exacte haarkleur te krijgen. Dikker haar krijgen was voor mannen nooit zo eenvoudig. Heb je vragen over de juiste haarkleur of de vezels? Neem gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je verder bij het vinden van het juiste product voor jouw haar!

Kapilab hair fibers resultaten man

Direct dikker haar krijgen als man?

Dikker haar krijgen voor mannen is mogelijk met behulp van haarvezels van Kapilab. De hair fibers laten je weer 100% jezelf voelen. Je krijgt dezelfde natuurlijk ogende resultaten als echt haar zonder vervelende bijwerkingen. Ervaar een geheel nieuw niveau van zelfvertrouwen. Probeer ze vandaag nog uit voor slechts €8,95 en laat je verrassen door het prachtig resultaat!

Aan het laden...