Menu

Haarvezels voor meer volume

Haaruitval kan meerdere oorzaken hebben, waaronder stress. Wanneer jij na het douchen of kammen je handen vol hebt met uitgevallen haar leidt dit tot meer stress, waardoor je haar nog sneller uitvalt. Met haarvezels verminder je deze stress en bouw je meer zelfvertrouwen op. Voller en dikker haar bereik je met deze haarvezels binnen slechts enkele seconden. 

Haarvezels werken als make-up voor je haar. Je brengt dit poeder aan op je haar om je haar dikker te maken, waarmee je de dichtheid en het volume van je kapsel verbetert. Je brengt het poeder aan op plekken waar je je haar dikker en dichter wil zien om binnen 30 seconden een vollere haardos te creëren. 

De elektrostatische eigenschappen van de haarvezels zorgen ervoor dat dit poeder zich stevig en natuurlijk hecht aan jouw haar. Deze laag haarvezels maakt je individuele haren dikker, waardoor jij geniet van meer volume en dichtheid. 

Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van een prachtig kapsel met haarvezels. Het resultaat ziet er natuurlijk uit, waardoor niemand ziet dat je haarvezels gebruikt. De haarvezels zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Je wast de haarvezels makkelijk uit met shampoo. 

Met deze makkelijke, snelle en natuurlijke oplossing blaas jij nieuw leven in jouw haar met een stralende boost.

Hoe werken haarvezels?

Haarvezels zijn microvezels die gemaakt zijn van keratine. Keratine is een vezeleiwit die van nature voorkomt in je haar, huid en nagels. Je brengt haarvezels aan op je haar om de tekenen van haarverlies te verbergen. 

Haarvezels hechten zich op een natuurlijke wijze aan je haar door middel van statische elektriciteit. De keratine haarvezels vormen door deze hechting een laag op je haren, waardoor je haren dikker en dichter zijn. 

Haarvezels zijn een natuurlijke oplossing voor kale plekken en dun haar. Doordat deze vezels hetzelfde materiaal bevatten als jouw eigen haar, is het resultaat een kapsel met meer volume dat er natuurlijk uitziet. Dat jij haarvezels gebruikt hoeft dus niemand te weten. 

vrouw lang haar

De haarvezels kun je gebruiken bij haaruitval, maar ook om dun en futloos haar nieuw leven in te blazen. De elektrostatische lading van haarvezels zorgen voor een perfecte en langdurige hechting in jouw haar. Door dit poeder aan te brengen op je haar, geef je jouw kapsel binnen enkele seconden een boost. De haarvezels zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Ze zijn dermatologisch getest en veroorzaken geen jeuk of irritatie. 

Haarvezels winnen snel aan populariteit onder vrouwen en mannen. Wil jij ook jouw zelfvertrouwen vergroten en trots zijn op jouw haar? Gebruik dan haarvezels en maak een bad hair day verleden tijd!

Zijn haarvezels geschikt voor jou?

Haarvezels gebruik je om tekenen van haarverlies te verbergen. Haarvezels zijn dus perfect voor jou als je snel, gemakkelijk en natuurlijk je haar dikker wil maken en kale plekken wil verbergen. De haarvezels zijn dermatologisch getest en veilig voor je haar en huid. Ze veroorzaken geen irritatie op je hoofdhuid en beschadigen je haar niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat haarvezels haarverlies veroorzaken of je haargroei in de weg staan.Toch kan het voorkomen dat haarvezels op het moment niet geschikt zijn voor jou. Je moet even wachten als je net een haartransplantatie hebt gehad. Wanneer de wonden genezen zijn en je toestemming hebt gekregen van je dermatoloog kun jij ook profiteren van haarvezels. 

 

Kapilab haarvezels zeven kleuren

De haarvezels van Kapilab zijn in 7 verschillende haarkleuren verkrijgbaar, namelijk grijs, blond, kastanjebruin, lichtbruin, middenbruin, donkerbruin en zwart. Je kunt ook twee kleuren combineren om dichter bij jouw eigen haarkleur te komen. Je gebruikt de donkerste kleur dan als basis en gebruikt de lichtere kleur om jouw haarkleur te recreëren. 

Zijn haarvezels geschikt voor jou? Dan bereik je een droomresultaat snel, makkelijk en natuurlijk met deze geweldige oplossing.

Aanbrengen Kapilab haarvezels

Makkelijk en snel aanbrengen

Haarvezels kun je makkelijk en snel aanbrengen op je haar in slechts enkele stappen:

  1. Zorg ervoor dat je haar schoon en droog is voordat je haarvezels aanbrengt.
  2. Schud de fles met haarvezels. 
  3. Strooi het poeder op de plekken waar jouw haar wat extra dikte en dichtheid kan gebruiken. Je kunt ook de Kapilab Tool Kit gebruiken. Met de speciale kam bereik je een gelijke en precieze verdeling op je haarlijn. De Spray applicator zorgt ervoor dat de haarvezels met hogere precisie hechten, waardoor je je haar gelijkmatig bedekt. 
  4. Schudt de vezels door je haar en style je haar zoals je het die dag wilt hebben.
  5. Fixeer de haarvezels met Kapilab Fiberhold Spray voor een betere hechting en weerstand tegen regen, wind en transpiratie. 

Probeer haarvezels zelf!

Wil jij binnen enkele seconden dikker haar zonder kale plekken? Dan zijn de haarvezels van Kapilab de perfecte oplossing voor jou! Bestel via onze webshop haarvezels in de kleur die het beste past bij jouw haar en geniet van een natuurlijke volle bos haar.

Veelgestelde vragen

Wat doen haarvezels?

Haarvezels vormen een laagje om jouw haren, waardoor je haar er op natuurlijke wijze dikker en dichter uitziet. Met haarvezels breng je op die manier meer volume in je haar en verberg je kale plekken. 

Wat zijn de beste haarvezels?

De beste haarvezels zijn de Kapilab Hair Fibers. Deze haarvezels zorgen volumineus haar dat er natuurlijk uitziet. De Kapilab haarvezels zijn dermatologisch getest en vrij van kunstmatige kleurstoffen.

Hoe lang blijven Kapilab haarvezels zitten?

Kapilab haarvezels blijven door hun elektrostatische eigenschappen de hele dag zitten. Je kunt de haarvezels fixeren met Kapilab Fiberhold Spray voor een nog betere hechting en bescherming tegen regen, wind en transpiratie.

Zien haarvezels er natuurlijk uit?

Ja, Kapilab haarvezels zijn gemaakt van natuurlijk keratine van hoge kwaliteit. Hierdoor zorgen de haarvezels voor een natuurlijk resultaat, waardoor het niet te zien is dat je haarvezels gebruikt. 

Zijn haarvezels waterproof?

Kapilab haarvezels zijn waterproof wanneer je ze fixeert met Kapilab Fiberhold Spray.

Aan het laden...