Menu

Klantenreviews

Bij Kapilab vinden we het belangrijk om onze klanten kwaliteit producten aan te bieden waar je met volledige tevredenheid van kunt genieten. We doen er dan ook alles aan om onze producten en service van het hoogste niveau aan te bieden. 

Tevreden over onze producten en service? Wij waarderen het als je een review achterlaat. Zo kunnen wij onze diensten voor jou en andere klanten nóg beter maken.

Google reviews

Laat je ervaring over Kapilab achter op onze Google Mijn Bedrijf.

Google reviews

Amazon

Kapilab wordt ook internationaal verkocht via Amazon. Ontdek de ervaringen van onze Amazon klanten.

Amazon reviews
Kapilab wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.7 uit de 10 gebaseerd op 30 reviews van klanten.
Utile
01-12-2023

Het doet duidelijk geen wonderen, maar als palliatief middel is het helemaal niet slecht als je het wilt gebruiken om die delen van de hoofdhuid te bedekken die kritischer zijn vanwege het gebrek aan haardikte. de fixatie is goed, raak jezelf alleen niet aan op het applicatiegebied. Ik raad aan om na gebruik een fixeerspray te gebruiken, zodat het gewenste kapsel ongeschonden blijft.

Carlos
19-11-2023

Het product biedt een effectieve oplossing om haaruitval te verminderen, vooral in de terugwijkende en kruingebieden. De gebruiksaanwijzing en de instructies voor het product zijn eenvoudig, open, toepasbaar en dat is alles. Bij twijfel is het raadzaam een ​​donkerdere tint te kiezen, omdat er verschillende opties beschikbaar zijn.

Maripinturillas
16-07-2023

Goed product

Fons Smits
24-03-2023

Goed

Melanie
09-11-2022

De fibers doen precies wat je op de foto ziet, in combinatie met de spray is het echt een top product!

Fam. van den Berg
06-10-2022

Deze producten hebben mijn leven veranderd! Zo blij dat ik jullie heb gevonden. Bedankt!

Serena
15-09-2022

Als je dit product eenmaal gebruikt, kun je niet meer zonder! Het maakt niet vies, en het is waar dat het het gevoel geeft van verdikking van het haar. Het enige kleine minpuntje is dat er altijd een klein product op de bodem van de pot zit ... en gezien de prijs zou dat niet moeten gebeuren.

Elly
12-08-2022

Het dekt echt de uitgedunde gebieden !!!! De kleine fles is geweldig om mee te nemen op vakantie, de grote fles van 25 g gebruik ik thuis. Het poeder is licht en blijft zitten totdat je je haar wast (gewoon een normale shampoo om het te verwijderen) Het maakt het haar niet plakkerig en jeukt niet, je voelt praktisch niets!!! Het enige minpunt is dat het een beetje duur is ... maar voor mensen met uitdunningsproblemen raad ik het echt aan !! Ongelooflijk effect!!!

Naro
04-08-2022

Niet slecht, maar het vlekt wel een beetje

Javi
19-07-2022

Ik gebruik dagelijks haarvezels in onze salons. Product met een heel natuurlijk resultaat. Onze klanten vertrekken zeer tevreden. Sterk aanbevolen.

Alex
16-06-2022

Iedereen die zegt dat het niet werkt, weet gewoon niet hoe het toe te passen. Het resultaat is indrukwekkend en moeilijk te zien als je geen persoon op 2 cm van het haar hebt die het toch niet goed zou begrijpen. Het enige minpunt is dat het discreet aan het haar kleeft en goed met de lak hecht, maar de overgrote meerderheid komt op de huid terecht en zet zich daar neer, maar creëert een willekeurige pigmentatie die de aanwezigheid van haar goed simuleert.

Daniele
13-05-2022

Uitstekende kleur en korreligheid. Precies de juiste hoeveelheid ondoorzichtigheid om het ronddraaien in het hoofd niet op te merken.

Emiliano Arru
28-04-2022

Ik was sceptisch om een nieuw product van dit type te proberen, maar ik ben absoluut van gedachten veranderd! Het doet zijn werk en kan gemakkelijk meer gevestigde en vooral duurdere producten vervangen.

Catia
04-04-2022

Ik heb dit product gekocht op verzoek van mijn partner en ik moet zeggen dat we sceptisch waren... het product komt eruit als een poeder dat je moet verspreiden over het gebied dat je wilt bedekken... ik vond het handig om het op het einde te fixeren met haarlak... het geeft geen vlekken op kussens of handdoeken... misschien hadden we een donkerder tint nodig, maar de 5g versie is hier ook goed voor.

Fabrizio
11-03-2022

Ik was een beetje sceptisch, maar ik moet zeggen dat het zijn werk doet en het doet het heel, heel goed. Natuurlijk lost het de kaalheidsproblemen niet op, maar het camoufleert ze wel heel goed!

Domenico
07-03-2022

Nou, wat kan ik zeggen? Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik was toen ik dit product ontving, het arriveerde in een mum van tijd, maar het wachten was zenuwslopend, ik stond letterlijk te popelen om het te proberen... het behoedde me voor verlegenheid, het dekt het haar maximaal en gaat er niet gemakkelijk af. Het kleeft uitzonderlijk goed aan het haar. Veel waar voor je geld, ik zal zeker een voorraad inslaan.

Peppe Piscitelli
01-03-2022

Geweldig om te gebruiken gemakkelijk

Barbara
26-01-2022

Ik ben al lang op zoek naar een product dat zones met weinig haar kan bedekken. Het is zeer comfortabel in gebruik en het resultaat is waanzinnig, veel beter dan veel sprays of crèmes en het blijft meestal de hele dag zitten en maakt het haar zacht

Sicilia
18-01-2022

Uitstekend uitstekend super aanbevolen, ik gebruik het vooral bij bepaalde gelegenheden bruiloften, diners enz, super natuurlijk effect ik zal het opnieuw kopen zodra het op is

Ismael
10-12-2021

Perfect, het past bij de kleur van het haar en valt niet eens op, het is aan te raden om daarna haarlak te gebruiken om ze goed te fixeren.

Lisette
23-11-2021

Goede resultaten, maar ik weet niet of het werkt voor zeer grote gebieden of waar er helemaal geen haar is. Levert zoals beloofd.

Nicolò D.
15-06-2021

Dit product is een wondermiddel vanuit psychologisch oogpunt, het brengt snel aan en het houdt zeer goed. Het herstelt je zelfvertrouwen.

Prati Irene
14-05-2021

Ik kocht dit product om een stress allopecia gerelateerd aan de post covid periode te behandelen. Ik gebruik het nog maar kort, maar merk nu al de eerste veranderingen: ik heb minder grijze haren en de "lege" plekken zijn iets opgevuld. De verpakking is klein, licht en handelbaar en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend!

Suzette
10-03-2021

Ik begrijp nog steeds niet hoe het werkt, maar het werkt echt! Het is magie. Het vult de plekken op waar minder haar is en onmiddellijk merk je een verdikking.

Magia
20-11-2020

Ik word gek, nee... de volgende! Er zijn geen woorden... Ik plaats nooit foto's van iets, maar ik moet mensen helpen die, net als ik, weinig haar op sommige delen van hun hoofd hebben, ik heb mijn haar altijd opgebonden en niemand merkt het... voor de voor het eerst in mijn leven kan ik een hoge paardenstaart maken. Ik ben blij! Is magie! Het zet in 3 seconden ... snel en zacht om aan te raken ...

David Plaza
10-11-2020

Het is zeer goed om dikte en volume aan je haar te geven en om het er dikker en warmer te doen uitzien. Je moet het voorzichtig gebruiken, anders valt het erg op.

Rosanna
15-08-2020

Geweldig product, ik raad het aan

Sliderin
18-02-2020

Ik kocht de haarvezels meer in weerwil van mijn scepsis tegenover dit soort producten, waarvan ik toch al jaren op de hoogte was, maar nooit de moed had gehad ze te proberen. Gelukkig moet ik van gedachten veranderen: het product werkt, geweldig ook! Na het haar goed gewassen en gedroogd te hebben, bedekt het de dunner wordende zone bijna 'magisch'. In mijn geval alleen een klein gebied aan de achterkant, maar ik denk dat het ook goed werkt met grotere gebieden. Zeker een geweldig product dat ik iedereen aanraad en waardoor je je zekerder en comfortabeler zult voelen in het dagelijks leven in contact met anderen!

Nuria
29-10-2019

Als gevolg van een farmacologische behandeling begon mijn haar op grote schaal uit te vallen, waardoor ik kale plekken kreeg en zeer dun haar. Dit product heeft me geholpen om me beter te voelen. Waar geen haar is, is er blijkbaar wel!!!

Anna J.
21-06-2019

Zeer goed product en past zeer goed bij natuurlijk rood/oranje haar zonder te laten zien. Zeker aan te bevelen!

Laat meer reviews zien
Aan het laden...