Menu

Wat zijn hair fibers?

De Kapilab hair fibers zijn haarvezels gemaakt van 100% natuurlijke keratine en hebben het doel het haar optisch te verdikken. De kleine vezels hechten zich middels statische elektriciteit aan je haar. Hierdoor ziet het haar met het oog direct voller uit. Door de goede hechting van de vezels, kun je eenvoudig je haar borstelen of door een regenbui lopen. Kapilab hair fibers zijn gemaakt van enkel 100% natuurlijke ingrediënten. Hiermee voel je de vezels niet zitten het irriteert het je hoofdhuid niet. Het verwijderen van de fibers gaat ook heel eenvoudig. Door het wassen van je haar met shampoo was je de haarvezels uit je haar. Door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten zijn de Kapilab hair fibers niet schadelijk voor het milieu.

Hoe werken hair fibers?

Kapilab hair fibers zijn heel eenvoudig aan te brengen. Het is allereerst belangrijk dat de poeder wordt gebruikt op droog en schoon haar. Het aanbrengen doe je door de flacon boven het gedeelte haar te brengen die je graag wilt bedekken. Schud licht met de hair building fibers. Door de kleine bewegingen vallen de haarvezels op je haar en mengen zich met je eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de hairfibers zich met je haar. Maak je geen zorgen dat de haarvezels eraf vallen. De Kapilab vezels blijven de gehele dag goed zitten, zelfs bij wind, transparantie en lichte regen. Ook zijn de fibers kleurvast, waardoor je makkelijk de vezels enkele dagen op je haar kan laten zitten. Wil je de vezels verwijderen? Dat gaan eenvoudig door het wassen van je haar met shampoo!

 

Hair building fibers in 7 verschillende kleuren

Ieder kapsel is anders, ieder kapsel heeft een andere haarkleur. Bij Kapilab kun je daarom kiezen uit 7 kleuren hair building fibers. Kies uit de kleuren zwart, donker bruin, midden bruin, licht bruin, blond, kastanje bruin en grijs. Heb je een haarkleur die tussen tegen kleuren inzitten? Door het mengen van verschillende hair fibers kun je eenvoudig de gewenste haarkleur creëren. Zo is een hair fiber spray door iedereen te gebruiken! Hulp nodig bij het zoeken van de juiste haarkleur? Neem contact op met onze klantenservice! Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste haarvezels.

Hair fibers kopen?

Wil je graag binnen enkele seconden een vollere bos haar? Met de hair fiber spray verberg je direct dunbehaarde plekken en creëer je voller haar. Hair fibers kopen doe je snel, gemakkelijk en voordelig in onze Kapilab webshop. Maak je keuze uit een ruim aanbod kleuren en hoeveelheden hair fibers. Bestel direct en ontdek zelf de effectieve werking van de haarvezels!

Aan het laden...