Menu

Kapilab Keratine Haarvezels

Het bereiken van de look van je dromen is mogelijk met Kapilab, dankzij de Keratine haarvezels kun je gebieden met haarverlies of dunner wordend haar bedekken en een 100% natuurlijke afwerking bereiken.

Maar wat zijn Kapilab haarvezels precies? Kapilab haarvezels zijn micro keratine deeltjes die op het haar worden aangebracht om het uiterlijk te verbeteren, waardoor direct geweldige resultaten worden behaald.

Keratine is een eiwit van vezelachtige structuur dat wordt aangetroffen in de buitenste lagen van de epidermis(opperhuid) en andere organen die zijn afgeleid van het ectoderm, zoals haar en nagels. Gevormd uit dezelfde organische verbinding als het haar, zijn de resultaten van de toepassing van Kapilab Hair Fibers volledig natuurlijk en onmogelijk te zien door anderen.

Voor en na Kapilab haarvezels

Natuurlijke hechting

Het geheim van de doeltreffendheid ligt in de elektrostatische lading van de haarvezels, waardoor een perfecte en langdurige hechting in het haar mogelijk is. Verbeter je haar in een kwestie van seconden! Hoewel dit de beste optie is om het zichtbare effect van haaruitval te verminderen, heeft het ook vele andere voordelen zoals meer volume en dichtheid aan dun, levenloos haar en bedekken ze de uitgroei. Er zijn steeds meer mannen en vrouwen over de hele wereld die graag gebruik maken van dit product om hun zelfvertrouwen te verbeteren, of gewoon om er haarfijn uit te zien.

De haarvezels kunnen dagelijks worden gebruikt vanwege de snelle toepassing en het maakt geen vlekken. Behalve dat het dermatologisch is getest, is het gebruik ervan volledig huid veilig en veroorzaakt het geen irritatie of andere vormen van ongemak, omdat het een natuurlijk product is.

Hoe gebruik je Kapilab Haarvezels?

 

Verbeter je haar in een kwestie van seconden met deze eenvoudige stappen:

1 - Schudden
Schud voor gebruik de flacon om de haarvezels extra statisch te laden en te voorkomen dat het aan elkaar kleeft om de toepassing te vergemakkelijken.

2 - Aanbrengen
Breng het product ongeveer 10 cm van de hoofdhuid aan en strooi de haarvezels rond de gewenste delen die je wilt bedekken. Het is belangrijk om niet te veel toe te passen. Het te veel gebruiken van de vezels zal een onnatuurlijk effect creëren.

3 - Finish
Breng de Kapilab Fiberhold Spray aan om de hechting tussen de Kapilab keratine haarvezels en jouw haar te vergroten. Verstuif het product vanaf ongeveer 20 cm van je haar. Deze laatste stap is erg belangrijk, omdat een goede fixatie garandeert dat je kapsel bestand is tegen transpiratie of weersfactoren zoals regen en wind.

Hoewel de toepassing van het product eenvoudig en intuïtief is, vereist het gebruik ervan enige oefening. Meestal heb je het echter bij de 2e of 3e applicatie wel door en kan je met een gerust hart de deur uit.

Kapilab Hair Fibers aanbrengenKapilab Hair Fibers aanbrengen

Tips

Om het product correct te gebruiken, moet het altijd op droog en gekamd haar worden aangebracht. Nat haar zal het moeilijk maken voor de haarvezels om statisch te blijven plakken, waardoor het moeilijk wordt om een goed resultaat te bereiken. Ook zal het kammen van het haar of het gebruik van tools zoals haardrogers, föhns of krultangen een deel van de aangebrachte vezels verwijderen. Daarom moeten de haarvezels van Kapilab worden aangebracht nadat het haar is verzorgd, gekamd of gestyled.

Om verstijven van het haar door het gebruik van Kapilab Fiberhold Spray te voorkomen, is het erg belangrijk om voorzichtig te zijn bij het aanbrengen en een matige hoeveelheid te verdampen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Als het correct wordt aangebracht, blijft de natuurlijke haarbeweging behouden en blijven de haarvezels op hun plek. Bovendien kan overmatig gebruik van de spray het haar vuil maken.

Kapilab Tools

Om een optimaal resultaat aan de voorkant te bereiken, raden we aan de Kapilab Haarlijn Kam te gebruiken. Deze heeft speciaal ontworpen kartels bootsen de look van een haarlijn na zodat je geen rechte streep krijgt. Bovendien scheidt het de keratine haarvezels tijdens het aanbrengen, waardoor ze zich niet kunnen ophopen. Dankzij de preciese verdeling van de Hair Fibers is de haarlijn 100% natuurlijk. Het is de perfecte accessoire voor diegenen die hun terugtrekkende haarlijn willen verbergen of het gebrek aan haar aan de voorkant willen bedekken. Het is belangrijk om rustig om te gaan met de haarvezels en de juiste hoeveelheid toe te passen. Behalve dat je minder vezels hoeft te gebruiken en het gebruik ervan wordt verlengd, zal het resultaat nog natuurlijker zijn.

Hoewel een perfecte toepassing een kwestie van oefenen is, helpt het gebruik van Kapilab Spray Applicator de keratine haarvezels nauwkeuriger te verspreiden. Dit handige hulpmiddel verdeelt de haarvezels gelijkmatig en zorgt voor een perfecte afwerking. Bovendien kan je lastig strooibare plekken zoals de zijkant of de baard hier gemakkelijk mee bereiken. Door het gebruik samen met de Kapilab haarlijn kam te combineren, krijgt je een professionele, natuurlijke look.

Om de Spray Applicator te gebruiken, kan je deze eenvoudig op de Kapilab Hair Fiber flacon te schroeven en erop te drukken om de haarvezels te verspreiden. De Spray Applicator past op alle formaten Kapilab hair fibers!

Kleuren Bereik

Kapilab Keratine Haarvezels zijn verkrijgbaar in 7 natuurlijke kleuren, waardoor onze klanten de kleur kunnen vinden die het meest lijkt op hun originele haarkleur en daarmee spectaculaire resultaten bereiken, zonder kunstmatige tinten.

Kapilab Hair Fibers kleuren

Voor een optimaal resultaat raden we aan de kleur aan het begin van het haar te gebruiken waar het meestal iets donkerder is dan aan het uiteinde. Een andere optie die sommige van onze klanten gebruiken, is om twee verschillende kleuren Kapilab Keratinevezels te combineren, waarbij altijd de donkere kleur als basis wordt gebruikt en deze wordt gecomplimenteerd met de lichtere.

Kapilab verwijderen

Het verwijderen van de Kapilab Keratine Haarvezels is net zo eenvoudig als het aanbrengen ervan. Je hoeft alleen maar je haar te wassen met shampoo en water. Hoewel je jouw gebruikelijke shampoo kunt gebruiken, raden wij onze stimulerende Shampoo aan die helpt om je haaruitval te verminderen en haargroei te stimuleren.

Om het product in perfecte staat te houden en de kwaliteit en goede werking ervan te behouden, is het belangrijk om het product vrij van vocht te houden en op te slaan op kamer temperatuur.

Aan het laden...