Menu

Wat doet haarpoeder met kleur?

Haarpoeder met kleur, ook wel beter bekend als hair fibers, camoufleren kale plekken of dunner wordend haar binnen 30 seconden. De haarpoeder bestaat uit microvezels die middels statische elektriciteit aan je eigen haar hecht. Door deze goede hechting krijgt het haar volume en zijn kale plekken op het hoofd niet meer te zien. Het effect van haarpoeder met kleur is heel natuurlijk en is niet zichtbaar door anderen. Door de goede statische hechting blijft haarpoeder de hele dag goed in het haar zitten, geeft de kleur niet af en kunnen ongestoord je dagelijkse activiteiten doen. Na gebruik krijg je zelfvertrouwen een boost en voel jij je stralen.

haar poeder kale plek toevoegen man

Hoe gebruik je het?

De haarpoeder moet op schoon en droog haar worden aangebracht. Strooi vervolgens de haarvezels licht op de kale plekken of het dun haar. Door middel van de statische elektriciteit hechten de haarvezels direct aan je eigen haar. Voor een natuurlijke uitstraling is een kleine hoeveelheid meer dan voldoende. Hoeveel vezels je strooit is afhankelijk van de grootte plek waar je het wilt aanbrengen, de haarconditie en je persoonlijke voorkeur. Maak je verder geen zorgen over de haarpoeder, dit blijft de hele dag goed op je hoofd zitten. Het verwijderen van de vezels gaat ook heel eenvoudig. Was je haren met shampoo en het product is uit je haar verwijderd!

kapilab haarkleuren hair fibers

Haarpoeder in verschillende kleuren

Haarpoeder voor kale plekken van Kapilab zijn in 7 kleuren verkrijgbaar. Kies uit de variërende kleuren van zwart, bruin tot blond en grijs. Je hebt hiermee genoeg keuze om een poeder te kiezen die aansluit op je eigen haarkleur. Heb je een haarkleur die juist tussen de kleuren valt? Eventueel kun je verschillende poeders mengen om precies de kleur te krijgen die aansluit op jouw haarkleur. De haarpoeder met kleur is hierdoor voor iedereen geschikt en te gebruiken. Binnen enkele seconden heb jij een volle coupe haar en straal je van oor tot oor! Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van een passende haarkleur, laat je dan adviseren door de klantenservice van Kapilab. Wij helpen je graag bij het vinden van een haarpoeder die écht bij je past!

Kapilab haarpoeder 5 gram 14 gram en 29 gram

Kapilab haarpoeder kopen

Wil je graag haarpoeder voor kale plekken uitproberen? Kijk dan eens in het aanbod haarpoeders van Kapilab. De poeders zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten. Zo wordt jouw niet beschadigd, irriteert het niet én draag je bij aan een beter milieu. De haarpoeder met kleur is verkrijgbaar in diverse verpakkingen van 5 gram t/m 58 gram. Wil jij binnen 30 seconden volumineus haar? Ontdek dan het aanbod en laat je verrassen door het effect van haarpoeder met kleur!

Aan het laden...