Menu

Kale plekken op hoofd bij vrouwen en mannen

Kaalheid wordt vaak geassocieerd met mannen. Dat is niet vreemd, aangezien mannen vaak op latere leeftijd inhammen krijgen op het voorhoofd of kalend worden op de kruin. Kale plekken op het hoofd bij vrouwen is echter ook veel voorkomend. Het haarverlies begint bij vrouwen vaak midden op het hoofd. Uiteindelijk krijgen veel mannen én vrouwen last van kaalheid. Zo krijgen gemiddeld 70% van de mannen en 40% van de vrouwen in hun leven te maken met kale plekken op het hoofd. Het haarverlies kan ervoor zorgen dat jij je anders gaat voelen en niet meer blij bent met je uiterlijk. Gelukkig zijn hair fibers een geschikte oplossing op effectief kale plekken op het hoofd bij mannen en vrouwen te verbergen.

kale plekken hoofd verbergen

Hair fibers als middel tegen kale plekken op het hoofd

Wil je graag je meer volume in je haar creëren en simpelweg de kale plekken op het hoofd effectief verbergen? Je kunt kiezen voor verschillende middelen, waaronder een haarwerk.  Als je echter nog voldoende haar hebt rondom de kale plekken, is een haarwerk niet effectief. In dit geval zijn hair fibers een uitstekend middel tegen kale plekken op het hoofd. De haarvezels met kleur hechten zich binnen 30 seconden aan je haar. Door statische elektriciteit blijven de hair fibers de hele dag goed in je haar zitten. De kale plekken op het hoofd worden direct gecamoufleerd en je haar word volumineuzer. Je kan onbezorgd je dagelijkse activiteiten doen en staat met een glimlach voor de spiegel!

Kapilab hair fibers

Zijn hair fibers geschikt voor mij?

De hair fibers van Kapilab zijn gemaakt van enkel natuurlijke producten. Zo beschadigt en irriteert het je hoofdhuid niet. Ook is het niet schadelijk voor het milieu wanneer de vezels uit haar worden gewassen. Met een keuze uit 7 kleuren kun je altijd een geschikt middel tegen kale plekken op het hoofd kiezen die bij jou past. Door de statische elektriciteit blijven de vezels de gehele dag goed in je haar zitten. Sporten, zweten of een kleine regenbui doorstaan, de hair fibers blijven gewoon op hun plek. Of je dagelijks veel activiteiten uitvoert of juist een rustig dag hebt, hair fibers zijn voor iedereen mogelijk.

hair fibers kapilab

Kale plekken op hoofd effectief verbergen?

Wil je graag een kale plek op het hoofd effectief en snel verbergen? Probeer Kapilab hair fibers uit! Met 7 kleuren zijn de haarvezels door iedereen te gebruiken. Heb je een unieke haarkleur? Door verschillende hair fibers te mengen, krijg je de perfecte kleur. Haarvezels zijn hierdoor het perfecte middel tegen kale plekken op het hoofd, en kunnen door mannen en vrouwen gebruikt worden. Bestel onze hair fibers nu eenvoudig online in onze webshop. Ontdek zelf het prachtig resultaat en straal als nooit te voren!

Aan het laden...