Menu

Hoe ontstaat plotselinge kaalheid?

Heb je last van kaalheid? Dan ben je zeker niet de enige. Gemiddeld krijgt 40% van de vrouwen en 70% van de mannen op een of ander moment in hun leven te maken met een vorm van kaalheid te maken. Vaak zijn eerste tekenen bij mannen inhammen op het voorhoofd of een dunner wordende kruin. Vrouwen hebben vaak last van kale plekken midden op het hoofd. De plotselinge kaalheid kan veroorzaakt worden door diverse redenen. Denk bijvoorbeeld aan erfelijkheid, stress, eetgewoonte of een ziekte. Hoewel iedereen anders omgaat met kale plekken in het haar, kan het voor velen veel negatieve emoties teweegbrengen. Je kunt er dan voor kiezen om kale plekken haar te camoufleren met behulp van haarvezels.

kale plekken haar verschil met hair fibers man

Kale plekken haar camoufleren

Hoewel kale plekken in het haar niet gecamoufleerd hoeven te worden, kiezen toch veel mannen en vrouwen ervoor om de kaalheid te verbergen. Dit kan met behulp van hair fibers.

Schud voorzichtig een klein laagje haarvezels met kleur over de kale plekken haar. De hair fibers hechten zich binnen 30 seconden middels statische elektriciteit aan het haar. Zichtbaar hoofdhuid wordt direct gemaskeerd en je krijgt prachtig een volle coupe haar. Door de stevige hechting kan jij je dagelijkse bezigheden zorgeloos uitvoeren. Sporten, werken en zelfs slapen, het is geen enkel probleem. Kale plekken haar camoufleren is hiermee heel eenvoudig.

Met een keuze uit 7 haarkleuren, is er altijd een hair fiber van Kapilab die aansluit op jouw haarkleur. Het verwijderen gaat eveneens zo makkelijk als het aanbrengen. Was je haar met shampoo, waarnaar de haarvezels verwijderd worden.

kale plekken haar camoufleren vrouw lang haar

Kale plekken in je haar doen verdwijnen?

Wil je graag je kale plekken in het haar camoufleren? Neem een kijkje in het aanbod hair fibers van Kapilab. Door statische elektriciteit hechten de haarvezels stevig en comfortabel aan je haar. Kale plekken haar zijn hiermee verleden tijd! Alle hair fibers van Kapilab zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het beschadigt je haar niet en is niet schadelijk voor het milieu. We bieden 7 haarkleuren aan, zodat jij altijd haarvezels vindt die bij je passen. Het is ook mogelijk om haarkleuren te mengen, waarmee jij exact jouw haarkleur kunt maken.  Hulp nodig bij het vinden van de perfecte haarkleur? Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee!

Bekijk onze producten

Aan het laden...