Menu

Bezorging via DHL - Nederland & België

Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 besteld = morgen in huis!

Nadat een pakket is verzonden ontvang je een track and trace code. De bestelling wordt 1x bij je aangeboden. Ben je niet thuis dan kan DHL ervoor kiezen het pakket bij je buren aan te bieden. Je ontvangt in dat geval een notificatie in je brievenbus. Indien DHL het pakket niet bij de buren aflevert wordt het pakket bezorgd bij een DHL afhaalpunt in de buurt waar het pakket gedurende 7 dagen afgehaald kan worden.

Niet Thuis

DHL probeert je pakket altijd eerst thuis af te leveren. Lukt dit niet, dan wordt het bij de buren bezorgd of bij een DHL punt in de buurt. Van DHL krijg je een bericht wanneer het pakket ergens anders is geleverd.

Bezorgd bij een DHL Servicepunt - Nederland & België 

Maandag t/m Vrijdag voor 15:00 besteld = morgen in locatie!

Wanneer je bij het afronden van jouw bestelling je gegevens hebt ingevuld kun je een keus maken uit de dichtstbijzijnde afhaalpunten. Wanneer je je postcode opgeeft verschijnt er een mogelijkheid om de dichtstbijzijnde DHL Servicepunt bij je in de buurt te kiezen.

Je krijgt een bericht wanneer het pakket is aangekomen bij het afhaalpunt, zodat je het op het gewenste tijdstip kan ophalen. Je hoeft dus niet meer thuis te wachten!

Het pakket zal 5 werkdagen blijven liggen. Indien je het niet binnen 5 werkdagen afhaalt, wordt het pakket teruggestuurd naar ons.

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland en België vanaf € 40,-. Bij bestellingen onder de € 40,- bedragen de verzendkosten in Nederland en België € 4,95.

Bezorging

Zodra je bestelling door ons is verzonden, ontvang je een mail met daarin een track & trace code waarmee je het pakket kunt volgen.Op de website van onze verzendpartner DHL kun je met de track & trace code je pakket volgen.

100% discreet & neutraal

Bestellingen via kapilab.nl worden 100% discreet en neutraal verpakt. Wat betekent dat? Alle bestellingen worden in een neutrale verpakking verstuurd (zogenaamde 'plain box shipping') inclusief een discrete verzendsticker. Op die manier is aan onze verpakking voor buitenstaanders niet te zien wat je besteld hebt. Wat je bestelt bij ons, is immers niet de zaak van iemand anders dan die van jou.

Retourneren

Als je niet volledig tevreden bent met je bestelling of een verkeerde kleur hebt besteld, retourneer je eenvoudig je product binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling en ontvangt je het volledige bedrag terug, minus de verzendkosten. Het product ruilen voor een andere kleur doen wij kosteloos. Als je jouw product wilt retourneren, e-mail dan binnen 30 dagen na ontvangst van je zending naar info@kapilab.nl.
Meer informatie over retouren vindt je hier.

Vragen?

Mocht je nog andere vragen hebben over verzending of retourneren, neem dan contact met ons op!

Aan het laden...