Menu

Wat zijn keratine haarvezels?

Keratine haarvezels zijn een snelle en makkelijke oplossing om kale plekken op het hoofd te camoufleren en voller haar te krijgen. De vezels zijn verkrijgbaar in poeder vorm en bestaat uit micro vezels, gemaakt van 100% natuurlijke producten. De hair fibers hechten zicht door middel van statische elektriciteit aan je eigen haar. Je haar ziet er direct voller uit en zichtbaar huid wordt gelijk onzichtbaar gemaakt. Doordat Kapilab enkel gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten zijn keratine haarvezels veilig voor je haar. Het irriteert niet en is niet schadelijk voor je haar én het milieu.

Hoe werkt het?

Om de keratine haarpoeder toe te passen is het belangrijk dat je schoon en droog haar hebt. Houd het flacon boven de plekken die je wilt bedekken. Door even vluchtig te schudden vallen de keratine haarvezels op je haar. Klop lichtjes met je vingers de keratine poeder op je haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezels zich binnen 30 seconden aan je eigen haar. Je kunt ongestoord gaan werken, winkelen, sporten of een dutje. Zelfs een kleine regenbui zijn voor de microvezels geen enkel probleem. De fibers zijn kleurvast en transparantie vast.  Wil je het product verwijderen? Was het haar simpel met shampoo, waarnaar de vezels heel makkelijk uit je haar worden gewassen.

kapilab haarpoeder kleuren

Keratine haarpoeder in 7 verschillende kleuren

Om een volledige dekking van je dunner wordend haar of zichtbaar hoofdhuid te garanderen, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar keratine haarvezels in de juiste haarkleur. Bij Kapilab heb je de keuze uit 7 verschillende haarkleuren, namelijk zwart, donker bruin, midden bruin, licht bruin, blond, kastanje bruin en grijs. Zo kun je makkelijk de kleur kiezen die bij jou past. Heb je een haarkleur die een mix is tussen verschillende kleuren? Door de fibers te mengen, creëer jij eenvoudig jouw haarkleur. De haarvezels zijn hierdoor door iedereen te gebruiken!

Hulp nodig bij het vinden van de juiste haarkleur? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste kleur!

Keratine haarvezels ervaringen

Het gebruik van keratine haarvezels wordt steeds populairder en steeds meer mensen ontdekken de werking van de unieke haarpoeder. We snappen dat je graag benieuwd bent hoe andere gebruikers de fibers ervaren. Bekijk daarom onze reviews en lees zelf de ervaringen van onze klanten!

Bekijk onze reviews

kapilab hair fibers haarvezels

Zelf uitproberen?

Op een snelle en effectieve manier volumineus haar creëren én kale plekken maskeren? De keratine haarvezels van Kapilab zijn een ideale oplossing om in minder dan één minuut jouw haar te transformeren. Het bestellen van keratine haarvezels doe je eenvoudig via onze webshop. Maak een keuze uit de 7 haarkleuren, of mix verschillende kleur om precies te matchen met jouw eigen haarkleur. Bestel snel en ontdek zelf de magie van keratine haarpoeder!

Bekijk onze hair fibers

Aan het laden...