Menu

Beginnende kaalheid oorzaken

Hoe jong of oud je ook bent, beginnende kaalheid is simpelweg heel vervelend. Kaalheid en extreem haaruitval komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Er zijn verschillende aandoeningen die dit haarverlies kunnen veroorzaken.

Kaalheid bij mannen

Kaalheid is bij veel mannen een veelvoorkomend probleem. In Nederland verliest gemiddeld 70% van de mannen op een moment in zijn leven in kleine of grote mate haar, met name op oudere leeftijd. De oorzaak voor deze kaalheid bij mannen wordt vaak toegekend bij het mannelijk geslachtshormoon. Ook ziekte of erfelijkheid kan ervoor zorgen dat je als man op een gegeven moment haarverlies hebt. Het haarverlies is vaak het eerst zichtbaar bij de voorste haargrens en de kruin. Bij sommige mannen blijft het bij dit haaruitval, bij anderen is het haarverlies in extremere mate aanwezig. Dit kan in sommige gevallen zorgen dat je volledig kaal wordt.

beginnende kaalheid vrouw oplossing

Kaalheid bij vrouwen

Hoewel kaalheid vaak als een mannenprobleem wordt gezien, hebben veel vrouwen ook last van extreem haarverlies. Zo’n 40% van de vrouwen in Nederland krijgt in haar leven te maken met een vorm van kaalheid.  Bij enkele vrouwen is dit tijdelijk, door onder andere stress, voeding, ziekte of zwangerschap. In andere gevallen is er sprake van de haarziekte alopecia areata, die kale plekken veroorzaakt. Haarverlies zorgt bij veel vrouwen voor negatieve gevoelens. Het haar is immers bepalend voor je uiterlijk en identiteit. Vrouwen voelen zich vaak onzeker en minder aantrekkelijk. Haaruitval kan hiermee een grote impact hebben op je dagelijks leven.

man beginnende kaalheid oplossen met hair fibers

Effectief middel tegen (beginnende) kaalheid

Als je graag jouw beginnende of gevorderde kaalheid effectief en snel wil camoufleren, dan zijn hair fibers hét middel tegen kaalheid waar jij naar op zoek bent. De haarpoeder met kleur bestaat uit minuscule haarvezels die zich binnen 30 seconden op jouw eigen haar hechten. Door middel van de statisch geladen deeltjes, hechten de hair fibers stevig aan je haar vast. Zo kun jij onbezorgd al je dagelijkse activiteiten uitvoeren, zoals werken, sporten en zelfs slapen. Je kaalheid is direct effectief gecamoufleerd en je krijgt gelijk een volle coupe haar. Hiermee zijn hair fibers dé ideale oplossing.

kaalheid oplossing vrouwen

Hair Fibers proberen?

Beginnende en gevorderde kaalheid is voor mannen en vrouwen erg vervelend. Je hebt minder zelfvertrouwen, je uiterlijk is veranderd en voelt je niet jezelf. Hair Fibers kunnen jou weer 100% jezelf voelen. De Kapilab haarvezels zijn verkrijgbaar in 7 verschillende haarkleuren. Doordat haarvezels gemaakt zijn van natuurlijke producten, irriteert het de huid niet en is het milieuvriendelijk om te gebruiken.

Probeer hair fibers nu zelf uit vanaf €8,95, ervaar zelf het verschil en ga weer stralen!

Aan het laden...