Menu

Camoufleren dunner wordende plekken

Het krijgen van dunner wordende plekken op je hoofd is een natuurlijk proces die bij mannen én bij vrouwen kan plaatsvinden. Hoewel haarverlies heel normaal is, kan het je humeur en de manier waarop je naar jezelf kijkt behoorlijk in de weg zitten. Je kunt er dan voor kiezen om je dunner wordende plekken te camoufleren met haarverdikking. Het zorgt dat de hoofdhuid niet meer duidelijk zichtbaar is en de lichte plekken in het haar onopvallend worden gemaakt. Met een haarverdikking als hair fibers kun je dit binnen 30 seconden al realiseren. Haarvezels als haarverdikker zijn een prima oplossing wanneer je nog veel eigen haar hebt. Het is ook een budgetvriendelijk alternatief wanneer je niet op zoek bent naar een haarwerk of haarstuk.

kapilab haarverdikker

Hair Fibers als haarverdikker

Hair Fibers staan bekend om de meest snelle en effectieve haarverdikker. De haarvezels hechten zich op het natuurlijke haar met behulp van statische elektriciteit. De lading elektriciteit zorgt dat de haarvezels zich goed hechten aan het haar. De haarverdikker doet gelijk zijn werk, waarbij de kale plekken direct worden gemaskeerd. Door de goede binding van de fibers kan jij je dagelijkse bezigheden probleemloos uitvoeren. Zo geeft de haarverdikking niet af en is het bestand tegen zweten, het borstelen van het haar en zelfs een kleine regenbui. Het verwijderen van de haarverdikker gaat eenvoudig door het wassen van je haar met shampoo. Met een ruim aanbod hair fibers van Kapilab in 7 kleuren, is er altijd een haarverdikker die aansluit op jouw haarkleur.

Natuurlijke haarverdikking

De haarverdikking van Kapilab is gemaakt van enkel 100% natuurlijke producten. Je kunt de haarverdikkers eenvoudig dagenlang dragen zonder je haar te beschadigen. Door de natuurlijke materialen hebben de producten tevens geen bijwerkingen en bezorgt het geen irritatie of jeuk aan de hoofdhuid. Het verwijderen van de haarverdikker is door de natuurlijke producten tevens niet schadelijk voor het milieu. Zo draag jij én Kapilab bij aan een duurzaam gebruik van haarverdikking!

Kapilab hair fibers haarverdikker

Haarverdikker online kopen?

Wil je binnen 30 seconden zichtbaar hoofdhuid camoufleren? Een haarverdikker is dé ideale oplossing om snel en effectief dunner wordend haar onzichtbaar te maken. Kapilab biedt haarverdikkers aan in diverse kleuren en formaten voor mannen en vrouwen. Ontdek het online aanbod en probeer het direct zelf uit!

Heb je vragen over de haarverdikker van Kapilab of wil je graag advies over het vinden van de juiste haarkleur? Schroom niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag direct met het vinden van de juiste haarverdikking geschikt voor jouw haar!

Aan het laden...