Menu

Hoe dikker haar krijgen als vrouw?

Wil je als vrouw dikker haar krijgen, dan zijn hair fibers zeker het proberen waard. Hair fibers, ook wel bekend als haarvezels, zijn een unieke volumepoeder met kleur. De vezels met kleur kunnen zichtbaar hoofdhuid binnen 30 seconden maskeren. Doordat de haarvezels statisch geladen zijn, hechten ze direct en stevig aan je haar. De vezels zijn ideaal wanneer je last hebt van dunner wordend haar of kale plekken. Ook voor een volume boost zijn de hair fibers ideaal om te gebruiken. Door het onzichtbaar maken van hoofdhuid lijkt het optisch of je haar dichter op elkaar zit en dus voller is. Dikker haar krijgen voor vrouwen was hiermee nog nooit zo eenvoudig, snel én toegankelijk.

dikker haar vrouw haarvezels

Hoe werkt het haar dikker maken voor vrouwen?

Het haar dikker maken met hair fibers gaat heel eenvoudig. De eerste stap is ervoor te zorgen dat het haar schoon én droog is. Breng de flacon naar de dunner wordend plekken haar of het gebied waar jij meer volume wilt creëren. Schud lichtjes, waarna de haarvezels met kleur op je haar vallen. Druk de vezels heel licht aan. Binnen een halve minuut hechten de vezels zich aan het haar. Het resultaat? Je krijgt direct dikker haar! Door de statische hechting kun je de hele dag zorgeloos je activiteiten uitvoeren. Sporten, een wandeling door de regen of een dutje doen, het is geen enkel probleem. Wil je de vezels uit het haar verwijderen? Je hoeft enkel het haar te wassen met shampoo, waarna de fibers uit het haar gewassen worden. Zo kan het haar dikker maken voor vrouwen met behulp van hair fibers op elk gewenst moment en tijdstip.

Vrouw dikker haar lachend blond haar

Natuurlijke haarverdikking

Hoewel je misschien als vrouw niet natuurlijk dikker haar krijgt, bestaan de haarverdikkers van Kapilab wel uit natuurlijke ingrediënten. Dikker haar krijgen met behulp van hair fibers is daarom niet schadelijk voor je haar en je hoofdhuid. Het zit comfortabel en irriteert niet. Doordat het product volledig natuurlijk is, is het verwijderen van de haarvezels tevens niet schadelijk voor het milieu. Zo leveren de vezels enkel voordelen op bij het dikker haar krijgen voor vrouwen en draagt het bij aan een duurzaam gebruik van haarproducten.

dikker haar vrouwen met kapilab hair fibers

Dikker haar krijgen als vrouw?

Wil je graag dikker haar krijgen als vrouw? Het haar dikker maken met hair fibers is een effectieve en snelle oplossing voor vrouwen. De vezels van Kapilab zijn 100% natuurlijk en verkrijgbaar in 7 kleuren. Meng eventueel verschillende kleuren om je ideale haarkleur te creëren. Zo zijn er altijd hair fibers die aansluiten op je wensen. Bestel direct in onze webshop en ontdek zelf het resultaat!

Aan het laden...