Menu

Niet goed geld terug

Zijn de producten Kapilab nieuw voor je? We snappen dat je graag onze producten zonder risico wilt uitproberen. Dan kan! Mocht het product na het gebruik jou niet bevallen, dan kun je deze terugsturen. Heb je de helft of meer dan de helft van het product gebruikt, dan geldt deze regel niet en is het niet mogelijk om je product retour te zenden en je geld te ontvangen.
Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Vervangend product bij gebreken

Vertoont je product gebreken? Je krijgt van ons meteen een vervangend product toegestuurd. Wil je liever geen vervangend product, dan krijg je het bedrag van de aankoop terug. Heb je een defect product? Bel ons dan even op voordat je het product opstuurt. Mailen mag natuurlijk ook.

30 dagen bedenktijd

Binnen 30 dagen mag je het product onaangebroken en onbeschadigd retourneren. Dit is veel langer dan de wettelijke 14 dagen afkoelingsperiode omdat we je uitgebreid de mogelijkheid willen geven om je te bedenken. Je hoeft hiervoor geen reden aan te geven. Als je de complete aankoop retourneert ontvang je het aankoopbedrag retour. Je kan het geld dan binnen 14 dagen op je rekening verwachten. Neem, voordat je het product retourneert, contact met ons op voor retourinstructies.

E-mailadres: info@kapilab.nl
Telefoonnummer: 085-0003766

Aan het laden...