Menu
In dit artikel
In dit artikel Haarfijn in de zon!Hoe gebruik je Hair Fibers?Kapilab Fiberhold SprayKapilab Stimulerende ShampooKapilab Verzorgende ConditionerNieuwsbrief
After-Summervibes met Kapilab

We genieten nog even van het laatste restje zomer én de start van de herfst. Ook dan zijn er namelijk nog flink wat zonuren te pakken. Feel the perfect after-summervibes met onze tips om je haar de meest strakke look, feel en verzorging te geven. Ook als je hinder ondervindt van storende factoren, zoals haaruitval, bestaan er mogelijkheden om er op je best uit te zien. Laat dat dagje strand, een lekkere cocktail aan de boulevard of die avontuurlijke stedentrip dus maar komen!

Haarfijn in de zon!

Dunner wordend haar kan worden tegengaan met het gebruik van Kapilab Hair Fibers. De elektrostatische eigenschappen laten de fibers hechten aan het haar en het er natuurlijk uitzien. Dit heeft als voordeel dat je het gebruik van ons product volledig voor jezelf kunt houden. Niemand hoeft iets door te hebben. De fibers zijn eenvoudig en snel aan te brengen en tevens beschikbaar in zeven kleuren. Het laat geen vlekken achter en is gemakkelijk weer uit te wassen met shampoo.

Hoe gebruik je Hair Fibers?

Het aanbrengen van de vezels is heel simpel, zo niet een fluitje van een cent. We leggen het je stap voor stap uit:

  1. Schud de fles voor gebruik van de vezels om te voorkomen dat ze aan elkaar worden aangekoekt en op een betere manier hechten.
  2. Het is raadzaam om je haar schoon en droog te maken voordat je de vezels aanbrengt.
  3. Style je haar zoals gebruikelijk.
  4. Breng de keratinevezels van Kapilab aan op plaatsen waar je de dikte van het haar wilt vergroten en elimineer zo zichtbare gebieden met haarverlies.
    Gebruik eventueel hulpmiddelen als de Spray Applicator en Haarlijn Kam voor een nog natuurlijker resultaat.
  5. Gebruik Kapilab Fiberhold Spray voor een betere hechting van de vezels op het haar.

Shop producten

Kapilab Fiberhold Spray

Kapilab Fiberhold Spray is het perfecte accessoire om te gebruiken met Kapilab Hair Fibers. Regenachtige of winderige omstandigheden doen er hierdoor niet meer toe doen. De vezels blijven altijd in je haar zitten en je zal je nooit zorgen hoeven te maken dat ze uitvallen, zelfs niet tijdens transpiratie. Dankzij het geweldige fixerende effect houd je de spray je hair fibers tot 24 uur aan het haar gehecht.

Kapilab Stimulerende Shampoo

Naast de Hair Fibers en Fiberhold Spray, bestaat het assortiment van Kapilab ook uit verzorgingsproducten voor onder de douche. Onze stimulerende shampoo bevat veel actieve ingrediënten die voorkomen dat het haar dunner wordt. Het verbetert en verdikt het haar om vroegtijdig haaruitval te voorkomen, en voedt tegelijkertijd voor gezondere en dikkere haren.

Het dagelijks gebruik van Kapilab Stimulerende Shampoo helpt bij het verminderen van haaruitval door volume, glans en kracht te bieden vanaf de eerste toepassing, het haar te stimuleren voor een sterkere en gezondere groei, en de groei van nieuw haar te bevorderen. Naast de anti DHT eigenschapen voorkomt het vet op de hoofdhuid, wat een veel voorkomende oorzaak is voor verzwakking van het haar. Deze formule slaagt erin de schacht van het haar te verlengen en zijn kracht progressief te verbeteren.

Kapilab Verzorgende Conditioner

Onze Verzorgende conditioner is ontworpen als een aanvullende behandeling om haaruitval te stoppen en het haar te verdikken. Het heeft voedingsstoffen die de gezondheid van het haar versterken en verbeteren door kracht, glans en dikte te bieden, wat resulteert in meer dichtheid en gezonder haar. Bovendien voegt het volume en glas toe en verbetert het de gezondheid van de hoofdhuid.

Dikker haar, vol haar, een enorme bos met krullen of lange lokken langs het gezicht. We zouden het allemaal wel willen, maar helaas is moeder natuur niet elke haardos even goed gezind. Verkleuring en/of haaruitval hoort nu eenmaal bij het leven, al betekent dat niet we deze problemen niet het hoofd kunnen bieden. Hier kom je erachter hoe ze als sneeuw voor de zon weer verdwijnen.

Nieuwsbrief

Kapilab heeft een superhandige nieuwsbrief die je, gratis en regelmatig, in je mailbox ontvangt. Je bent daarmee altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haar, huid en verzorging, beschikt over de snelste weg naar ons volledige assortiment en kunt als eerste gebruik maken van de vele kortingsacties door het jaar heen. Acties die niet-leden pas veel later ontvangen. Vul onder aan deze pagina snel je e-mail adres in en mis geen voordeel meer!

Bekijk alle artikelen
Aan het laden...