Menu

Wat zijn haarvezels poeder?

Haarvezels in poeder zijn make-up voor het haar. De keratine haarvezels zijn een manier om dunner wordende plekken op het hoofd effectief te camoufleren. De haarvezels zijn statisch geladen en hechten zich door deze elektriciteit in poedervorm aan je eigen haar. Deze hechting geeft het haar meer volume, waardoor het haar optisch volumineuzer uitziet. Door de natuurlijke hechting zijn haarvezels in poeder voor anderen onzichtbaar. De vezels zullen zich binnen een minuut hechten, waardoor het een snelle en effectieve manier is om kale plekken te maskeren.

haarvezels poeder

Hoe werken haarvezels poeder?

Het gebruik van haarvezels poeder is heel eenvoudig. Bij gebruik van de vezels is het belangrijk dat het haar droog en schoon is. Door enkel het flacon boven de gewenste te plek lichtjes te schudden, vallen de haarvezels in poeder vorm op je haar. Druk licht aan op het hoofd en de poeder doet de rest. Binnen 30 seconden hechten de fibers zich aan je haar. Kale plekken zijn onzichtbaar gemaakt en je haar ziet er voller uit. Met de Kapilab hair fibers kun je  gerust als je dagelijkse activiteiten doen. Wind, regen of uitbundig sporten, het is geen enkel probleem. Door de goede hechting geven de haarvezels poeder niet af en kun je er gerust mee slapen. Wil je de poeder verwijderen? Was je haar met shampoo. De haarvezels laten eenvoudig los en worden direct uit je haar gewassen. Zo zijn haarvezels in poeder voor iedereen geschikt en door iedereen te gebruiken.

Zijn haarvezels geschikt voor mij?

De haarvezels poeder van Kapilab zijn gemaakt van natuurlijke producten. Je kunt hiermee erop vertrouwen dat het haarproduct je hoofdhuid niet irriteert of beschadigd. Bovendien zijn  de vezels beschikbaar in 7 verschillende haarkleuren. Maak een keuze uit: zwart, donker bruin, midden bruin, lichtbruin, kastanje bruin, blond en grijs. Heb je een unieke haarkleur? Mix verschillende poeder haarvezels en krijg de gewenste kleur. Deze unieke eigenschappen maken het mogelijk dat haarvezels ook voor jou geschikt zijn!

kapilab haarvezels poeder

Haarvezels poeder bestellen?

De poeder haarvezels van Kapilab zijn de oplossing om je iedere dag jezelf te voelen en er op je best uit te zien. Poeder in de ochtend de haarvezels in je haar en geniet van een volle haardos. Dunner wordend haar en kale plekken worden direct gemaskeerd. Door middel van statische elektriciteit blijven de vezels de gehele dag op hun plek. Niemand ziet dat je haarvezels draagt. Het blijft ons geheim.

Bestel nu de haarvezels van Kapilab eenvoudig en snel in onze webshop. Heb je vragen over onze producten of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste haarkleur? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je snel verder bij het vinden van een passende poeder.

Aan het laden...